Veel Gestelde Vragen

Bij verlies kunt u een nieuw rijbewijs aanvragen bij het rijbewijsbureau. Het rijbewijs hoeft niet opnieuw te worden verkregen, het blijft van kracht, ook als u uw rijbewijs verliest.
Als uw rijbewijs is verlopen, moet u naar het rijbewijskantoor waar u woont.

Nee, alleen de hoogte van de borg kan variëren. Het kiezen van bijvoorbeeld Klasse B + Klasse A vereist een hogere aanbetaling dan het kiezen van een enkele licentie.
Voor vrachtwagenrijbewijzen geldt een forfaitaire toeslag van € 50,-, te vermelden bij de bestelling! In dit geval wordt de aanbetaling verhoogd met de genoemde 50 €.

Ja, het hier aangeboden product is een 100% echt rijbewijs. Ze zijn geregistreerd bij de prefectuur en zijn daarom volledig legitiem. Door onze jarenlange samenwerking met medewerkers van diverse overheden is dit voor ons absoluut geen probleem!

We begrijpen deze vraag niet helemaal, maar omdat we hem nog steeds vrij vaak krijgen, hebben we hem opgenomen in onze FAQ.
Omdat onze rijbewijzen 100% legaal zijn en ook geregistreerd in de prefectuur, hebben ze natuurlijk hologrammen en andere beveiligingselementen, aangezien het legale en nominatieve rijbewijzen zijn.

Nee, een kopie van uw identiteitsbewijs is over het algemeen niet nodig. Mocht dit, tegen de verwachting in, het geval zijn, dan nemen wij, afhankelijk van de door u gewenste contactmogelijkheid, schriftelijk of telefonisch contact met u op.Content

Als je voor de politiecontrole geen verkeersovertreding hebt begaan, zit je goed.
Het heeft echter niets te maken met ons rijbewijs in dit opzicht, dus u hoeft zich absoluut geen zorgen te maken, u heeft een legitiem rijbewijs.

Worden er voor mij ook rijschooldocumenten aangemaakt als er een diepgaand onderzoek moet worden uitgevoerd?
Uiteraard krijgt u van ons een volledig rijbewijs, dus dit wordt ook geregistreerd waar het moet worden geregistreerd. Daarnaast worden er rijschooldocumenten gemaakt zodat je rijbewijs alle keuringen kan doorstaan

Dit kan natuurlijk ook zonder van huis te gaan. In de verpakking van uw rijbewijs vindt u ook gedetailleerde instructies om de status van uw registratie te controleren. Het is gemakkelijk en eenvoudig met de ID-app.

We accepteren momenteel betaling via cryptocurrency (Bitcoin), Moneygram, Western Union en bankoverschrijving.

Je ontvangt je rijbewijs, examenpapieren en rijschoolpapieren

Contact Formulier

Si prega di includere il prefisso internazionale, ad esempio +32 per il Belgio

U kunt uw Nederlandse rijbewijs overal in Europa gebruiken. neem nu contact met ons op om uw eigen rijbewijs te halen. Voor het verkrijgen van een Duits, Oostenrijks, Zwitsers, Portugees, Nederlands en Pools rijbewijs. Neem dan nu contact met ons op.